Real Madrid'de son haftalarda gösterdiği performans ile gözler Arda Güler'in üzerine çevrildi. Ligde arka arkaya attığı gollerle şampiyonlukta pay sahibi olan Güler için flaş bir iddia ortaya atıldı. Ligin ilk haftalarında sakatlığından dolayı çok forma şansı bulamayan 18 yaşındaki oyuncu için Arsenal ve Milan'ın teklif yaptığı ortaya çıktı.

Brahim Diaz taktiği

Real Madrid'de bu sezon kariyer sezonunu yaşayan Faslı Brahim Diaz, 2019 senesinin ara transfer döneminde Manchester City'in alt yapısından Madrid ekibinin yolunu tutmuştu. Ardından 2 sezon İtalya ekibi Milan'a kiralık olarak gönderilen Diaz, burada  gösterdi performans ile Real'in yolunu tutarak, burada kalıcı olmak için adım atmıştı. Arda Güler için de aynı taktiği kullanacağı belirtilen Milan'ın, Real Madrid'e Arda için 2 senelik kiralık olarak teklifte bulunduğu öğrenildi.

Altınordu şampiyon olmak için sahaya indi Altınordu şampiyon olmak için sahaya indi

Arsenal Arda'yı istiyor 

İngiltere'de şampiyonluk için Manchester City ile çekişmeyi sürdüren Arsenal'da, bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Takımdan ayrılması beklenen oyuncuların yanı sıra kadroya oyunucu katmak için de çalışmaları sürdüren Arsenal, Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'e talip olduğu iddia edildi. Arda için 45 Milyon Euro'yu gözden çıkaran Topçular, Arda için Madrid ekibi ile masaya oturduğu öğrenildi.

Odak Şampiyonlar Ligi

Ligde şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid de ise gözler Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacakları Borussia Dortmund maçına çevrildi. Transfer tekliflerini de final maçından sonraki süreçte yanıtlayacağını kulüplere bildiren Madrid'de teknik adam Carlo Ancelotti Arda Güler için, "Seneye de Madrid'de kalacak" ifadelerini kullanmıştı.