Antakya ilçesinde meydana gelen elektrik trafo patlaması, mahalle sakinleri arasında büyük tedirginlik yarattı. Patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.
5 mahallede elektrik kesintisi yaşandı
Gece saatlerinde Biniciler Mahallesi'nde bulunan elektrik trafosunda gerçekleşen patlama, büyük bir gürültüyle çevredeki 5 mahallede elektrik kesintisine neden oldu. Patlama, depremzede vatandaşlar arasında paniğe yol açtı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, patlama ile birlikte çevreye yayılan kıvılcımlar dikkat çekti.
Mahalle muhtarı: "Rahat bir nefes alamıyoruz"
Sık sık meydana gelen patlamalar nedeniyle vatandaşların tedirgin olduğunu belirten Biniciler Mahalle Muhtarı İbiş Hamzalı, "Bu patlamadan 2 ay önce de benzer bir olay yaşandı. Bembeyaz bir ışık parladı ve patlama sesi çok büyüktü. Burada yaşayan insanlar korkmaya başladı. Zaten evimiz olmadığı için çok stresliyiz. Mahallemiz zaten yok oldu. Sağlam kalan mahallelerde bu şekilde sağlıklı yaşamıyor. Bu patlamalar sık sık olduğu için rahat bir nefes alamıyoruz. Çocuklarımızın rahat bir uyku uyumasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.