Bu alanda faaliyet gösteren bankalar da müşterilerine çeşitli avantajlar sunarak alışveriş deneyimini daha keyifli hale getirmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda VakıfBank, Worldcard sahiplerine özel bir kampanya başlatarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

VakıfBank'ın düzenlediği kampanya kapsamında, yukarıda bahsedilen alışveriş sitelerinden alışveriş yapacak olan bireylere 500 TL ek indirim avantajı sağlanmaktadır. Kampanya, toplamda 15.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 500 TL Worldpuan hediye etmektedir.

Yürüyüş ayakkabısı seçerken ideal seçenekler nelerdir? Yürüyüş ayakkabısı seçerken ideal seçenekler nelerdir?

Kampanyaya katılmak isteyen VakıfBank müşterileri, bankaya kayıtlı cep telefonu numarası ile kampanyaya dahil olma şartını yerine getirmelidir. Bunun için "KAZAN" yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son 6 hanesini 5724'e SMS göndermeleri yeterlidir. Ayrıca, internet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden de kampanyaya dahil olunabilmektedir.

500 TL Worldpuan kazanma imkanına sahip olmak için belirtilen alışveriş sitelerinden toplamda 15.000 TL ve üzeri alışveriş yapılmalıdır. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahil edilebilmektedir. Ancak vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, Fast Pay, Paycell ve passolig ödemeleri ile ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmemektedir.

Kampanya kapsamında alışverişin iptali durumunda yüklenen liraların geri alınacağı da belirtilmiştir.

Editör: Sedef Didem Ezme