Altınovalı anneler, Türk Anneler Derneği Altınova Şubesi'nin düzenlediği dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanı Mesut Ergin ve eşi Canan Ergin, bu özel günü kutlamak için yemeğe katıldılar.

Ayvalik’ta Anneler Günü Etki̇nli̇kleri̇ Dopdolu Geçti̇ (3)

Yatağan’da 40 çocuk kapasiteli yeni bakımevi açıldı Yatağan’da 40 çocuk kapasiteli yeni bakımevi açıldı

Altınova'da Anneler Günü Coşkusu

Türk Anneler Derneği Altınova Şubesi'nin organize ettiği dayanışma yemeği, Altınovalı anneleri bir araya getirdi. Başkan Mesut Ergin, yemeğe eşiyle birlikte katılarak Altınovalı annelerin gününü kutladı. Türk Anneler Derneği Altınova Şubesi Başkanı Ayşe Uslu ve emeği geçenleri tebrik eden Başkan Ergin, bu tür buluşmaların sadece Anneler Günü ile sınırlı kalmayacağını belirtti.

Ayvalik’ta Anneler Günü Etki̇nli̇kleri̇ Dopdolu Geçti̇ (5)

Mahalleevleri'nde Anneler İçin El Emeği Ürünler

Ayvalık'taki kadınların Mahalleevleri'nde ürettikleri el emeği göz nuru ürünler, Dr. Fazıl Doğan (At Arabacılar) Meydanı'ndaki satış ofisinde sergilendi. Başkan Mesut Ergin ve eşi Canan Ergin, bu özel gün için annelere en güzel hediyeleri seçmek amacıyla satış ofisini ziyaret etti. Başkan Ergin, kadın emeğine katkıda bulunarak annelere en özel hediyeleri seçtiklerini dile getirdi.

Ayvalik’ta Anneler Günü Etki̇nli̇kleri̇ Dopdolu Geçti̇ (1)

Ayvalık'ın Özel Çocuklarından Anlamlı Jest

Zeytin Çekirdekleri Korosu ve Zeytin Çekirdekleri 100. Yıl Resim Atölyesi çocukları, Anneler Günü için özel bir etkinlik düzenledi. "Annemize Türkü" adlı şarkıyı annelerin de katılımıyla seslendiren çocuklar, duygusal bir an yaşattılar. Ayrıca, Ayvalık'ın özel çocukları, Anneler Günü için yaptıkları duygu dolu resimlerle anlamlı bir hikâyeye imza attılar.

Ayvalık Belediyesi, Anneler Günü etkinlikleriyle kentin farklı kesimlerini bir araya getirerek annelere unutulmaz bir gün yaşattı.