Geçtiğimiz sezon 1. Lig’den düşen ve bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele eden Altınordu’da sezonun bitmesinin ardından kulübün devredilmesi gündeme geldi. Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın yeni sezon öncesi yatırımcılarla görüşmeleri sıklaştırdığı öğrenildi. Kulübün internet sitesindeki yazısında yeni bir döneme gireceklerini belirtip, şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulacağının sinyalini veren Başkan Özkan, ilk iş olarak Teknik Direktör Atilla Küçüktaka ve ekibiyle yolları ayırdı.

Manchester United gözlemcileri Türkiye maçında! Manchester United gözlemcileri Türkiye maçında!

A takımın yarışmacı haklarını satılacak

Sezonun bitmesinin ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Son olarak iç saha maçında Ankaraspor maçı öncesinde antrenörlere plaket verilerek teşekkür edildiği öğrenilen Başkan Mehmet Seyit Özkan, A takımın yarışmacı haklarını satıp, akademide yetiştirici olarak hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor.

Samsunspor ile dirsek temasında

Geçtiğimiz haftalarda, Samsunspor'un yönetimi ve Futbol Direktörü Fuat Çapa’nın, Altınordu'yu ziyaret etmesiyle beraber iddia yeniden alevlendi. Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın Samsun yöneticilerini Torbalı Metin Oktay Tesisleri'nde ağırladığı öğrenilmişti. Karadeniz ekibi alt liglerden pilot takım arayışını sürdürürken, Altınordu Başkanı Özkan, Türkiye'nin en modern tesislerinden biri olan Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'ni Samsunlu yöneticilere gezdirmişti.

Editör: Adnan Karabulut