SPOR

Altınordu zirveye talip | Kırklareli maçı saat kaçta, nerede?

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Altınordu, bugün Kırklarelispor deplasmanında sahaya çıkıyor. İzmir ekibi galibiyet alarak zirve takibini sürdürme peşinde.

Abone Ol

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta evinde Isparta 32 Spor'u 2-0 mağlup eden Altınordu, bugün Kırklarelispor deplasmanında kozlarını paylaşacak. Kırklareli Atatürk Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak karşılaşmayı Sabit Selvi yönetecek.

Ligde 3 maçta topladığı 7 puanla 2'nci sıraya yükselen Altınordu, zirve mücadelesinde lider Kastamonuspor'un 2 puan gerisinde yer alıyor. İzmir ekibi, 4 puana sahip Kırklarelispor'u yenerek bu sezon ilk deplasman galibiyetini almak ve zirve takibini sürdürmek istiyor.

Kırmızı-lacivertli ekipte sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Olcay Şahan'ın geçen hafta kazanan kadroyu değiştirmeden sahaya sürmesi bekleniyor. Altınordu, bu sezon gol yemeyen 2 takımdan biri olarak dikkat çekiyor ve Kırklarelispor karşısında da bu unvanını koruyarak 3 puanla evine dönmeyi hedefliyor.