SPOR

Altay, Fethiyespor maçıyla galibiyet hasretini bitirecek

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta iki maçtır kaybeden Altay, pazar günü evinde oynayacağı Fethiyespor maçını kazanarak kötü gidişata dur demek ve taraftarına 220 gün sonra zafer sevinci yaşatmak istiyor.

Abone Ol

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst üste aldığı iki mağlubiyetle düşüşe geçen Altay, pazar günü evinde karşılaşacağı Fethiyespor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Ligde 4 puanla 13'üncü sırada bulunan siyah-beyazlılar, 1 puanla hemen altında yer alan rakibini mağlup ederek iç sahada galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Son 7 maçta galibiyet alamadı

İzmir temsilcisi, Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki son galibiyetini geçtiğimiz sezon 23 Şubat'ta Giresunspor'a karşı 1-0'lık skorla almıştı. Sezon sonuna kadar iç sahada oynadığı 5 maçı kaybeden Altay, bu sezona da evinde galibiyetle başlayamadı. Siyah-beyazlılar, bu sezon kendi sahasında oynadığı iki maçta 24Erzincanspor ile 0-0 berabere kalırken, Kastamonuspor'a 2-0 mağlup oldu.

Altay, taraftarının önünde çıktığı son 7 maçta zafer yüzü göremezken, bu süreçte yalnızca 1 gol atıp kalesinde 19 gol gördü. Pazar günü Fethiyespor karşısında 3 puanı alan taraf olması halinde, Altay 220 gün sonra taraftarına Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda galibiyet sevinci yaşatacak.