Polisan Holding'in ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu özel etkinlikte, Çeşme Belediyesi'nin yanı sıra Alaçatı'nın önde gelen otel ve işletmeleri de destek veriyor. Katkı sağlayanlar arasında Alaçatı İmren Han Hotel, Alaçatı Köstem Hotel, Vintage Hotel ve Sailors Alaçatı bulunuyor.

Etkinlik programı

Maraton kapsamında fotoğraf sergileri, sunumlar, söyleşiler, kitap imza günleri, mentorluk ve portfolyo değerlendirmeleri gibi etkinlikler yer alacak.

Konuk sanatçılar

Etkinliğe katılacak konuklar arasında önemli isimler bulunuyor: Merih Akoğul, Haluk Çobanoğlu, Özcan Yurdalan, Yusuf Tuvi, Dr. Nilay İşlek, Prof. Dr. Emre İkizler, Prof. Dr. Sezai Göksu, Hüseyin Şalış ve Cüneyt Kırdar.

Başkan Cemil Tugay moda sektörünün temsilcileriyle buluştu Başkan Cemil Tugay moda sektörünün temsilcileriyle buluştu

Alaçatı'nın tanıtımı ve fotoğraf sanatı

Alaçatı'nın korumacı turizm anlayışıyla tanıtılması ve fotoğraf sanatının gelişmesine katkı sağlanması hedefleniyor. Ayrıca, etkinlik boyunca çekilen fotoğraflarla kent fotoğraf arşivinin zenginleştirilmesi amaçlanıyor.

Resmi açılış töreni

İlk gün, "Sürdürülebilir Enerji ile Aydınlık Yarınlar & Dünyaya Umut Ol; Doğa ve İnsan" adlı Fotoğraf Sergisi ile başlayacak olan etkinlik, 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 13.00'te TC Çeşme Belediyesi Alaçatı Ek Hizmet Binası Sergi Salonu'nda gerçekleşecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek organizasyon, sanatseverleri ve sanatçıları Alaçatı'da buluşturacak.

Kaynak: Haber Merkezi