GÜNCEL

Afyonkarahisar 29 Temmuz'da karanlığa gömülecek | Hangi ilçelerde kesinti var?

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'ın çeşitli bölgelerinde elektrik kesintileri yaşanacak.

Abone Ol

Afyonkarahisar'ın çeşitli bölgelerinde, 29 Temmuz'da Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak. İşte elektrik kesintisi saatleri ve etkilenen bölgeler...

Merkez Bölgesi

Kocatepe Sokak: Afyonkarahisar ili Şuhut ilçesine bağlı Hallaç Top-Su ve bölgede bulunan özel trafolu müşterilerde 10:00 - 14:00 saatleri arasında kesinti olacak.

Fatih Bölgesi

Kekik Sokak: Afyonkarahisar ili Dinar ilçesine bağlı Çayüstü Köyü'nde 10:00 - 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlanıyor.

Ballık ve Cumhuriyet Bölgeleri

Cumhuriyet Sokak, Ali İhsan Sabis Sokak ve diğerleri: Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesine bağlı Ballık Köyü Cumhuriyet Mahallesi ve Zafer Mahallesi'nde 10:00 - 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Saadet Köyü

Saadet Küme Evler ve Saadet Sokak: Afyonkarahisar ili İhsaniye ilçesine bağlı Aşağıtandır, Yukarıtandır, Belce Köyleri ve bölgede bulunan özel trafolu müşterilerde 10:00 - 18:00 saatleri arasında kesinti olacak.

Gazlıgöl Bölgesi

Besihane Sokak, Cami Sokak ve diğerleri: Afyonkarahisar ili İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl ve çevresinde 10:00 - 18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlanıyor.

Ataköy ve Kanlıca Bölgeleri

Ata Köy Küme Evler, Datlar Sokak ve Kanlıca Küme Evler: Afyonkarahisar ili Merkez ilçesine bağlı bu bölgelerde 10:00 - 17:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, çalışmaların planlanan saatlerden önce tamamlanması durumunda elektrik hizmetinin erken verileceğini duyurdu.