Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Bugün, enerjiniz yüksek. İş hayatında yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Özgüveniniz sayesinde takım arkadaşlarınız üzerinde etkili olacaksınız.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
Maddi konularda dikkatli olmalısınız. Harcamalarınıza özen gösterin. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir; sevdiğinizle güzel anlar paylaşacaksınız.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)
Sosyal ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Yeni tanışmalar, sizi heyecanlandırabilir. Kendinizi ifade etmek için doğru zaman.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)
Duygusal açıdan dalgalı bir gün geçirebilirsiniz. İçsel huzurunuzu bulmak için yalnız kalmayı deneyin. Ailevi konularda çözümler bulabilirsiniz.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün, yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak projelerde yer alabilirsiniz. İşbirlikleri sayesinde önemli başarılar elde edebilirsiniz. Parlak bir gün sizi bekliyor.

Depresyon sebepleri nelerdir? Nasıl kurtuluruz? Depresyon sebepleri nelerdir? Nasıl kurtuluruz?

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Detaylara olan dikkatiniz, iş hayatında avantaj sağlayacak. Sağlığınıza dikkat etmeli ve beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmelisiniz.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün, denge arayışınız ön plana çıkıyor. İlişkilerinizde uyum sağlamak için empati yapmalısınız. Sanatsal yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
Kendinizi derin düşüncelere dalmış bulabilirsiniz. Geçmişe dair sorgulamalar yapabilir, kendinizi yeniden keşfetme fırsatı bulabilirsiniz.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)
Seyahat planları yapabilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Geniş perspektifler edinmek için açık fikirli olun. Sosyal çevrenizle vakit geçirin.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)
Bugün, kariyerinizde sağlam adımlar atabilirsiniz. Planlarınıza odaklanmak, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Ciddiyetinizle dikkat çekebilirsiniz.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)
İnsanlarla iletişim kurmak için harika bir gün. Yenilikçi fikirlerinizi paylaşabilir, etkili bir şekilde ikna edici olabilirsiniz. Sosyal projelere katılabilirsiniz.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Duygusal yoğunluğunuz artabilir. Sanat ve yaratıcılığa yönelmek ruhunuzu besleyecek. Yakınlarınızla olan ilişkilerinizi derinleştirme fırsatı bulacaksınız.

Editör: Sezin Türkyılmaz