İZMİR EKSPRES

11 Eylül İzmir hava durumu | Sağanak yağış var

İzmir'de bugün (11 Eylül) hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre İzmir'in beş günlük hava tahmini nasıl? İzmir'de sağanak yağış var.

Abone Ol

İzmir'de 11 Eylül Çarşamba günü hava tahminlerine göre, gök gürültülü sağanak yağış sabah saatlerinden itibaren etkili olacak. Sabah 06.00-09.00 saatleri arasında 23°C sıcaklık ve %78 nemle başlayan gün, hissedilen sıcaklık aynı kalacak. Öğle saatlerinde ise sıcaklık 29°C’ye kadar çıkacak ancak hissedilen sıcaklık 32°C’ye ulaşacak. Nem oranı %68'e düşerken, öğle boyunca yağışın devam edeceği öngörülüyor. Akşam üzeri 15.00'ten itibaren sıcaklıklar düşmeye başlayarak 24°C seviyelerine inecek ve yağışın yerini bulutlu bir hava alacak.

Gün boyunca güneydoğudan esen rüzgar, ortalama 10-19 km/s hızla etkili olurken, en yüksek rüzgar hızı ise 34 km/s’ye kadar çıkacak. Özellikle sabah saatlerinde ve öğle saatlerinde rüzgarın daha yoğun hissedileceği belirtiliyor.

5 günlük hava durumu

İzmir'de yaşayanların gün boyu hava koşullarına karşı hazırlıklı olmaları, özellikle sabah ve öğle saatlerinde gerçekleşecek sağanak yağışa dikkat etmeleri öneriliyor.