06.08.2024 Burç Yorumları

6 Ağustos 2024'te yıldızlar size ne söylüyor? Bugün burcunuza özel ipuçlarını kaçırmayın; geleceğinize ışık tutacak rehberliği keşfedin!

Abone Ol

Koç Burcu ; Hobilerinize yöneldiğiniz ve bunu kazanca çevirmeye çalıştığınız bir gün olabilir. Ek kazançlar sizi destekliyor.

Boğa Burcu ; Aile yuva konularında yada düğün evlilik nişan ile ilgili durumlarda ertelemeler yaşanabilir.

İkizler Burcu ; Yakın çevreyle ilgili yada imza bekleyen sözleşmelerle ilgili son dakika iptalleri ya da revizeleri yaşanabilir.

Yengeç Burcu ; Maddi konularda beklediğinizden daha fazla para cebinizden çıkabilir. Yolculuklarda beklenmedik gecikmeler ertelemeler kayıplar söz konusu olabilir.

Aslan Burcu ; Depresif hissedebilirsiniz bugün kendi içselliğinizle baş başa kalmak istediğiniz bir gün.

Başak Burcu ; Bugün fazla takıntılı olabilirsiniz ve bu konu geçmişle bağlantılı olabilir. Fazlaca düşündüğünüz için önünüze düşen güzelliklerin farkında olmayabilirsiniz.

Terazi Burcu ; Sosyal çevre yada çalışma arkadaşlarınız siz hakkınızda konuşabilir ve bu sizin kulağınıza gelebilir. Kendinizi dışlanmış hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu ; Kariyerinizle ilgili ertelemek beklenen toplantıların gerçekleşmemesi biraz canınızı sıkmış olabilir. Hedeflerinizi geç elde edebilirsiniz.

Yay Burcu ; Tatil planınız ertelenmiş yada iptal olmuş olabilir. Yeni bir eğitime başlama programınız varsa eylül daha yerinde bir karar olabilir. Yeni eve taşınmak içinde eylül ayını beklemelisiniz.

Oğlak Burcu ; Bankalarla ya da mahkemelerle ilgili gündeminiz söz konusu olabilir. Biraz bu konuya takabilirsiniz canınız sıkılabilir. Mahkemeniz varsa ertelenebilir.

Kova Burcu ; Eş, ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili alınan kararlarda gecikmeler ertelemeler söz konusu olabilir. Erteleme tarihiniz eylül ayında yeniden değerlendir şeklinde olabilir.

Balık Burcu ; Sağlık konuları önemli ayrıca çalışma arkadaşlarınızla ilgili ani alınan kararlar canınızı sıkabilir.