19 Mayıs’ta otobüsler ücretsiz 19 Mayıs’ta otobüsler ücretsiz

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi'nin işbirliğiyle gerçekleşen "Tekstil Sektöründe Verimlilik ve Yenilikçi Enerji Yaklaşımları" konulu panel, Denizli OSB Konferans Salonu'nda düzenlendi.

3 günlük etkinlik kapsamında, 3 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen panele sanayiciler, akademisyenler, öğrenciler ve sektör paydaşları yoğun ilgi gösterdi.

Uzman isimler katıldı 

Enerjinin etkin kullanımı ve verimliliğinin vurgulandığı panele, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş'ın yanı sıra çeşitli üniversitelerden alanında uzman isimler katıldı. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Adnan Midilli'nin üstlendiği panelde, Prof. Dr. İbrahim Dinçer, Prof. Dr. Yunus Çengel, Prof. Dr. Arif Hepbaşlı, Prof. Dr. Güngör Durur, İbrahim Onur Yıldırım ve Ali Korkmaz gibi sektörün önde gelen isimleri verimlilik ve enerji konularında deneyimlerini paylaştılar.

Panelde, tekstil sektöründe enerji verimliliği ve yenilikçi yaklaşımların yanı sıra, sürdürülebilirlik ve çevre dostu uygulamalar da ele alındı. Denizli OSB'nin enerji geri dönüşümü için planladığı dev projeler ve yapılan yatırımlar da katılımcılarla paylaşıldı.

Etkinliğin sonunda, panelistlere katılımları ve deneyimlerini paylaşmaları dolayısıyla teşekkür belgeleri takdim edildi. 

Kaynak: İHA