iPhone 17 serisinin yanı sıra, tamamen yeni bir tasarıma sahip, ultra ince bir iPhone modeli daha tanıtacak. "D23" kod adlı bu devrim niteliğindeki akıllı telefon, inceliği ve üst düzey özellikleriyle dikkatleri üzerine çekecek.

İnce tasarım ve büyük ekran

6.1 inç ile 6.9 inç arasında değişen ekran boyutuyla kullanıcılara geniş bir görüntüleme deneyimi sunacak olan yeni iPhone, aynı zamanda çarpıcı derecede ince bir tasarıma sahip olacak. Kameranın üst orta kısma yerleştirileceği bu model, iPhone tasarımında önemli bir değişikliğe işaret ediyor.

Apple’ın gizli kalmış iPod modeli gün yüzüne çıktı! Apple’ın gizli kalmış iPod modeli gün yüzüne çıktı!

"iPhone 17 Slim" mi olacak?

Henüz resmi bir adı olmayan bu akıllı telefonun, "iPhone 17 Slim" olarak adlandırılacağı konuşuluyor. Daha önce de ince bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı bilinen Apple, bu iddiaları güçlendiriyor.

1.200 doların üzerinde bir fiyat etiketi

Yeni iPhone'un 1.200 doların üzerinde bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Bu da onu, şu anki en pahalı iPhone modeli olan iPhone 15 Pro Max'ten bile daha pahalı hale getirecek.

Eylül 2025'te tanıtılması bekleniyor

Apple'ın bu yeni iPhone modelini iPhone 17 serisiyle birlikte Eylül 2025'te tanıtması bekleniyor. Şirketin bu yeni modeliyle akıllı telefon dünyasında yeni bir çığır açacağı düşünülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi