Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlükleri KOM ve Mali Şube Müdürlüklerince 49 ilde düzenlenen operasyonlarda tefecilere ve dolandırıcılara yönelik adımların atıldığını belirtti.

Operasyonlar neticesinde 127 şüphelinin gözaltına alındığını ifade eden Bakan Yerlikaya, şüphelilerin tefecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına zarar verme amacıyla nitelikli dolandırıcılık, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik ve Vergi Usul Kanunu'na muhalefet gibi suçlarla ilişkilendirildiğini aktardı.

Yol verme kavgasında motokurye bıçaklandı Yol verme kavgasında motokurye bıçaklandı

Operasyonlara katılan emniyet personelini tebrik eden Yerlikaya, organize suç örgütlerine ve tefecilere karşı kararlı bir şekilde mücadele edileceğini vurguladı. Bakan Yerlikaya, "Hepsini tek tek yakalayıp, adaletin önüne çıkaracağız. Hukukun üstünlüğüne olan inancımızı koruyarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu

Editör: Sedef Didem Ezme