Lansmanda, Prof. Dr. Hüseyin Can ve Sidrex Marka Direktörü Büşra Eroğlu, "Bitkilerin Dönüşüm Hikayesi ve Daha Sağlıklı Yaşam" temasıyla gıda takviyelerinin faydalarını anlattı. Etkinliğe Türkiye'nin önde gelen doktorları, diyetisyenler, eczacılar ve üst düzey sağlık yetkililerinin yanı sıra ünlü oyuncu ve milli sporcu Çağla Kubat da katıldı.

Okyanus yedi denizine meydan okuyor

Okyanus Yedilisi'nde dört kanalı yüzerek geçen ilk ve tek Türk kadını olan Bengisu Avcı, Sidrex ile çıktığı yolculuktan duyduğu heyecanı dile getirdi. Avcı, Okyanus Yedi Denizinin dünyanın en zorlu yedi kanalının yüzerek geçildiği bir meydan okuma olduğunu ve her bir kanalın 35-40 kilometrelik parkurları 8-10 saat aralıksız yüzerek tamamladıklarını söyledi.

Urla'da 19 Mayıs heyecanı! Urla'da 19 Mayıs heyecanı!

"Bu yarışmada bizden istenen her zaman en doğal halimizle suya girmek. Yarışma esnasında yüzdürücü veya termal mayolar, tempo verici cihazlar, soğuktan koruyucu ekipmanlar kullanamıyoruz. En doğal halimizle suda olmak ile Sidrex'in doğanın gücünü yansıtan gıda takviyeleri çok uyumlu bir birlikteliğin ilk adımları oldu." diyen Avcı, Sidrex'in desteğini bu süreçte yanında hissetmenin kendisine bambaşka bir güç verdiğini söyledi.

Hedefi 2025'te okyanus yedi denizini tamamlamak

Sidrex1

Mayıs ayında Molakai geçişine hazırlanan Avcı, "Manş Denizi, Catalina, Cebelitarık ve Cook boğazlarını geçtim. Geriye Molakai, Kuzey Kanalı ve Tsugaru kaldı. Molakai için ay sonunda Hawaai'ye gidiyorum. Eylül ayında Kuzey Kanalı geçişim var. 2025'de ise Tsurgaru'yu geçip dünyada bunu başaran ilk ve tek Türk kadını olmayı istiyorum." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi