Merkezefendi'de Engelliler Haftası coşkusu Merkezefendi'de Engelliler Haftası coşkusu

Denizli'nin tarihi atmosferinde gerçekleşen 13. Tiyatro Festivali, PAÜ öğrencileri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu ekibinin muhteşem yürüyüşüyle başladı.

Bir Yürüyüşle Başladı: Denizli'nin Tiyatro Coşkusu

Denizli Valiliği önünden Çınar Meydanı'na kadar uzanan coşkulu bir yürüyüşle açılan festival, renkli görüntülere sahne oldu. PAÜ öğrencileri, diğer üniversitelerden gelen öğrenci toplulukları ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu ekibi, festivalin coşkusunu her adımda hissettirdi.

Sahne Sanatlarının Buluştuğu Bir Mekân: PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi

Kınıklı Merkez Yerleşke'deki Kongre ve Kültür Merkezi, festivalin merkezi konumunda. Gölbahçe'ye kadar devam eden kortej yürüyüşü, burada son buldu. PAÜ öğrenci toplulukları, diğer üniversitelerin öğrencileri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde gerçekleşen bu kortej yürüyüşü, festivale renk kattı.

Tiyatro Tutkunlarının Buluşma Noktası: Hasan Kasapoğlu Kongre ve Kültür Merkezi

Festivalin ilk gününde sahnelenen "Aynanın Arka Yüzü" adlı tiyatro oyunu, PAÜ Hayal Perdesi Oyuncuları tarafından izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Günün sonunda ise "Komik Para" adlı oyunla perde indi. Sanat dolu gün, heyecanla beklenen bir sona erişti.

Bir Hafta Dolusu Sanat ve Kültür: 13. Tiyatro Festivali

6-12 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan festival boyunca, çeşitli üniversitelerin tiyatro toplulukları sahne alacak. Ancak sadece tiyatro oyunları değil; konserler, atölye çalışmaları ve söyleşiler de festivalin zengin programında yer alacak.

Editör: Egemen Sayın