Ayrılığın nedeni olarak ise çıkan bir öpüşme sahnesi gösterilmişti. Ancak rapçi Blok3, bu iddiaları tamamen yalanladı!

Nilsu Berfin Aktaş, Kuzey Yıldızı, İlk Aşk ve Son Yaz gibi dizilerle adından sıkça söz ettiren bir oyuncu. Hem güzelliği hem de oyunculuk yetenekleriyle dikkat çeken Aktaş, "Korkma Ben Yanındayım" isimli dizideki performansıyla da beğeni toplamıştı. Ancak son zamanlarda çalkantılı aşk hayatıyla gündemdeydi.

Blok3 isimli rapçinin "yengeniz" diye tanıtmasıyla ilişkilerini sosyal medyada duyuran ikili, Sevgililer Günü'nü birlikte kutlamış ve romantik paylaşımlar yapmıştı. Ancak bu mutlu tablo kısa sürede son bulmuş ve çiftin ayrılığı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Blok3'ten açıklama

Ayrılığın nedeni olarak öne sürülen öpüşme sahnesi iddialarına Blok3'den yanıt geldi. Rapçi, haberleri yalanlayarak bu ayrılığın gerçek sebebini açıklamadı ve "Kulaktan dolma bilgilere inanmayın" şeklinde konuyu geçiştirdi.

Meryl Streep Cannes Film Festivali'nde gözyaşlarına boğuldu! Meryl Streep Cannes Film Festivali'nde gözyaşlarına boğuldu!

Blok3'ün bu açıklamasıyla birlikte, Nilsu Berfin Aktaş'la olan ilişkilerinin neden bittiği hala bir muamma olarak kalmaya devam ediyor.

Editör: Sedef Didem Ezme