11-12 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan festival için belediye ekipleri son hazırlıklarını tamamlarken, Emiralemliler de en güzel çileklerini ziyaretçilere sunmaya hazırlanıyor.

Lezzet Dolu Bir Festival Atmosferi

Emiralem Çilek Festivali, Türkiye'nin en lezzetli festivallerinden biri olarak biliniyor. Festival, mis kokulu ve lezzetli Emiralem çileği ile birlikte birçok yöresel ürünü ziyaretçilerle buluşturacak. Ayrıca çocuklar için de yüz boyama etkinlikleri, yarışmalar ve sürpriz programlar düzenlenecek.

Whatsapp Görsel 2024 05 07 Saat 12.50.50 3526104F

Menemen Belediye Başkanı Davet Ediyor

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, festivalin ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacağını belirtti. Bereketli topraklardan çıkan enfes tarım ürünlerinin festivale renk kattığını vurgulayan Pehlivan, çilek tadını en güzel şekilde yaşamak isteyen herkesi 11-12 Mayıs tarihlerinde Emiralem'e davet etti.

Bergama’da 19 Mayıs coşkusu Bergama’da 19 Mayıs coşkusu

Whatsapp Görsel 2024 05 07 Saat 12.50.43 Efdc6Fd0

Ziyaretçi Rekorları Kırılıyor

Her geçen yıl ziyaretçi rekoru kıran Emiralem Çilek Festivali, doğanın cömertliğiyle ve yöresel ürünlerin lezzetiyle ön plana çıkıyor. Menemen'in zengin topraklarından çıkan ürünlerin hem Türkiye'de hem de yurt dışında ilgi gördüğünü belirten Başkan Pehlivan, festivalin bu yıl da unutulmaz bir deneyim sunacağını dile getirdi.

Editör: Egemen Sayın