Yapılan düzenleme ile birlikte pek çok yeni kategori eklenerek, belediye hizmetlerine erişim daha da kolaylaştı.

Elektrik faturalarında devrim | Akıllı sayaçlar hayatımıza giriyor! Elektrik faturalarında devrim | Akıllı sayaçlar hayatımıza giriyor!

Yeniliklerle dolu yeni kategoriler

Yenilenen e-Devlet Kapısı Belediye Hizmetleri Sayfası'nda Sicil, Ruhsat, Vergi ve Ödeme, Arsa ve İmar, Eğitim/Kurs ve Kütüphane, Hayvan Sahiplenme, Su Aboneliği gibi birçok yeni kategori yer alıyor. Bu sayede vatandaşlar, belediye hizmetlerine daha hızlı ve etkin bir şekilde erişebilecekler.

Tüzel kişi hizmetleri ile ticari işletmelere kolaylık

Ayrıca yapılan düzenleme ile "Tüzel Kişi Hizmetleri" başlığı altında belediyeler tarafından ticari işletme veya şirketlere sunulan hizmetlere de kolayca ulaşılabilecek. Bu sayede işletmeler, belediye hizmetlerinden daha hızlı ve verimli bir şekilde faydalanabilecekler.

Vatandaşların işlerini kolaylaştıran yenilikçi adımlar

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin yaptığı bu yenilikler, vatandaşların günlük işlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. Yenilenen e-Devlet Kapısı Belediye Hizmetleri Sayfası, vatandaşların belediye hizmetlerine erişimini daha da pratik hale getiriyor.

E-Devlet Kapısı'na nasıl giriş yapılır?

E-Devlet Kapısı'na giriş yapmak için https://www.turkiye.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Giriş yapmak için TC Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi kullanmanız gerekmektedir.

E-Devlet kapısı belediye hizmetleri sayfası'na nasıl ulaşılır?

E-Devlet Kapısı'na giriş yaptıktan sonra "Hizmetler" menüsünden "Belediye Hizmetleri" seçeneğini tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi