Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, yaptığı konuşmada gençlik liderlerinin mücadelesine selam gönderirken, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin önemli isimlerini bir kez daha anma fırsatı sundu.

Çiğli'de Anma Töreni: Onurlu Mücadeleye Saygı Duruşu

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın öncülüğünde düzenlenen törende, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın anısına Üç Fidan Anıtı'nda karanfil bırakıldı. Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte duygusal anlar yaşandı. Anma töreni, gençlik liderlerinin idam edilmeden önce ailelerine gönderdiği mektupların okunmasıyla devam etti.

Whatsapp Görsel 2024 05 07 Saat 10.19.11 8Bda39F1

Halkın Katılımıyla Anlamlı Bir Tören

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törene, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar ve yönetimi, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ataşehir Mahallesi'nde bulunan anıt önünde toplanan Çiğlililer, gençlik liderlerinin anısına duydukları saygıyı göstermek için bir araya geldiler.

Başkan Yıldız'ın Vurguları: Mücadele Bitmedi

Başkan Yıldız, yaptığı konuşmada, bu anlamlı törene katılan binlerce kişinin duygularını paylaşarak bir yanının gururlu, diğer yanının ise hüzünlü olduğunu belirtti. Yıldız, gençlik liderlerinin mücadelesine vurgu yaparak, "Bu mücadele bitmedi, biz var olduğumuz sürece devam edecek" dedi.

Bergama’da 19 Mayıs coşkusu Bergama’da 19 Mayıs coşkusu

Çiğli'nin Sesi: Devrimci Mücadele Önünde Saygıyla

Çiğli Belediye Başkanı olarak söz veren Yıldız, gençlik liderlerinin ve devrimci hareketin arkasında olduklarını belirterek, mücadelenin neferleri olduklarını ifade etti. Onların devrimci hareketlerine olan saygılarını dile getiren Yıldız, Türkiye'nin bağımsızlığı için hayatlarını feda eden bu kahramanları bir kez daha anmanın önemine vurgu yaptı.

Editör: Egemen Sayın