Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e 'Cemaatçi misiniz?' sorusu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e 'Cemaatçi misiniz?' sorusu

Özel, daha önce AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından CHP Genel Merkezi'nde kurmaylarıyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Önemli Değerlendirme Toplantısı

Özgür Özel'in Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin CHP Genel Merkezi'nde değerlendirme toplantısı yapılıyor. Özel'in önümüzdeki süreçte Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmenin hazırlıkları da bu toplantıda ele alınıyor.

Kılıçdaroğlu ile Buluşma Planları

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geleceği öğrenildi. Bu buluşmanın, daha önce tercih edilen Ahlatlıbel'de gerçekleşmesi bekleniyor. Özel'in, Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin yanı sıra Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmeyi de gündemlerine alacakları belirtiliyor.

Önceki Görüşmelerden Alınan Öneriler

Daha önce yapılan açıklamalarda, Özgür Özel'in Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde önceki CHP genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak görüş ve önerilerini aldığı ifade edilmişti.

Editör: Nurican ALBAYRAK