Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kültürpark'ta düzenlenen Hıdırellez Şenliği'ne katılarak katılımcılara hitap etti. Mutlu, "Hepimizin gönlündeki dilekler gerçek olsun" temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, İzmirli sanatçıların performansıyla renklendi. Sahneye çıkan İzmirli Ömer, İzmirli Birol ve Çılgın Cemal lakaplı sanatçılar, Kültürpark'ta bulunan kalabalığı coşturdu.

Tire Belediyesi Gençlik Şöleni coşturdu Tire Belediyesi Gençlik Şöleni coşturdu

Başkan Mutlu, Hıdırellez'in bolluk, bereket, huzur, barış ve kardeşliğin sembolü olduğunu vurgulayarak, bu özel günü kutladı. Şenlikte Meclis üyeleri ve partililer de yer aldı. Başkan Mutlu, katılımcıların istekleriyle fotoğraf çektirdi.

‘Hepimizin gönlündeki dilekler gerçek olsun’

Etkinlik sırasında sahneye çıkan Başkan Mutlu, "Sevgili komşularım, bu sene Hıdırellez'i birlikte kutluyoruz. Bahar geldi. Hepimizin dileklerinin gerçek olmasını diliyorum. Gece dileklerimizi bir kağıda yazıp denize attık, umarım hepimiz için güzel bir yıl olur" şeklinde konuştu.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Emin Karameşe ise, gelecek seneye daha büyük bir etkinlik planladıklarını belirterek, "Daha büyük sanatçılarla bir araya gelmek istiyoruz. Uzak ilçelerimize de Hıdırellez kutlaması yapmayı planlıyoruz" dedi.

CHP Konak Belediye Meclis Üyesi Tolga Küleş ise, Romanlar için daha iyi bir yaşam seviyesi temennisinde bulunarak, "Gelecek sene daha mutlu bir Hıdırellez geçiririz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN