Henüz bilinmeyen nedenle baba ve kız arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Buse Erkin, yerden aldığı taşla babasını başından yaraladı. Yılmaz ise kızını meyve bıçağıyla bıçakladı.

Yaralı halde bir pide fırınına sığınan Buse Erkin'e ilk müdahaleyi olay yerine gelen ekipler yaptı. Erkin, ambulansla Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, babası Yunus Yılmaz ise Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Buse Erkin hastanede 4 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Ne yazık ki doktorların tüm çabalarına rağmen bugün hayatını kaybetti. Erkin'in cenazesi otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Baba Tutuklandı

Hastanede tedavisi tamamlanan Yunus Yılmaz, polis merkezine götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 'Kızına karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçunu işleyen Yılmaz'ın, 'kasten yaralama', 'tehdit', 'hakaret', '6284 sayılı kanuna muhalefet', 'kişilerin huzur ve sükunetini bozma', 'kötü muamele' gibi toplam 38 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Eşinden Ayrılan Buse Erkin'in Anne Acısı

Buse Erkin'in geçen yıl ekim ayında annesi Fatma Kınacı'nın da hayatını kaybettiği öğrenildi. Erkin'in 8 aylık bir kız bebeği Elisa olduğu da belirtildi.

Sosyal Medya Paylaşımları Acıyı Gösteriyor

Kayseri'de babası tarafından bıçakla öldürülen Buse Erkin'in sosyal medya hesabında hayatını kaybeden annesi Fatma Kınacı ile ilgili paylaşımları dikkat çekti. Geçen yıl 1 Eylül'de Elisa isimli kız çocuğu dünyaya getiren Erkin'in doğumdan 49 gün sonra annesini kaybettiği öğrenildi. Erkin'in annesinin mezar taşında, "Toprak emanetime iyi bak. Benim sarıldığım gibi sarıl anneme. Bu dünyada gün yüzü görmedi ama cennet bahçesini görür inşallah. Canım annem" yazdığı görüldü. Erkin'in bir başka paylaşımında ise annesine, "Benim annem yaşlanmadı. Hiç eline baston alıp dolaşmadı. Saçları bembeyaz olmadı. O torunlarına, biz ona doyamadan sessiz sedasız çekip gitti bu dünyadan. Çok özledim annem" ifadelerine yer verdi.

Buse Erkin Toprağa Verildi

Otopsi işlemleri tamamlanan Buse Erkin'in Kocasinan ilçesi Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazına yakınları ve vatandaşlar katıldı. Buse Erkin, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

4 ilde sahte altın operasyonuyla 50 Milyon TL'lik vurgun önlendi! 4 ilde sahte altın operasyonuyla 50 Milyon TL'lik vurgun önlendi!

Bu trajik olay, aile içi şiddetin ne kadar yıkıcı sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Buse Erkin'in ölümü yürekleri yaksısa da, umutsuz olmamak ve aile içi şiddete karşı sessiz kalmamak gerektiği mesajını da verdi.

Editör: Emir Çetintaş