Bu kapsamda Anneler Günü için düzenlenen "El Emeği Pazarı", 6 Mayıs Pazartesi günü Bostanlı’daki Zühtü Işıl Meydanı’nda açıldı. Karşıyaka Belediye Bandosu'nun coşku dolu konseriyle başlayan etkinlik, Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal'ın stantları ziyaret etmesiyle devam etti.

19 Mayıs Çeşme'de coşkuyla kutlandı 19 Mayıs Çeşme'de coşkuyla kutlandı

Başkan Ünsal, tek tek stantları dolaşarak satıcılar ve vatandaşlarla sohbet etti. Yerel üreticilere ücretsiz olarak tahsis edilen stantlarda, el emeği göz nuruyla hazırlanan dekoratif objeler, takılar, giysiler ve daha pek çok hediyelik eşya satışa sunuldu. Anneler Günü'ne özel olarak hazırlanan pazarda, yaklaşık 80 kadın üretici el emeği ürünlerini sergiliyor.

"Herkesi bekliyoruz"

Pazar, 9 Mayıs Perşembe akşamına kadar her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Bu özel etkinlik, 8 Mayıs Çarşamba günü saat 17.30’da Karşıyaka Belediye Bandosu'nun verdiği konserle son bulacak. Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, "Annelerimiz için en güzel hediyelik eşyaların satışa sunulduğu pazarımıza herkesi bekliyoruz" diyerek tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.


İnançla kuruldu


Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal yüreğinde annelik şefkatini taşıyan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak,“Sonsuz sevgi, sabır ve merhametleriyle dünyayı güzelleştiren, bir gülüşleriyle kalplerimizde çiçekler açtıran annelerimiz, en anlamlı ve en özel hediyeleri hak ediyor. Bu inançla kurduğumuz ‘Anneler Günü El Emeği Pazarı’nda el emeği göz nuruyla hazırlanmış birbirinden güzel hediyelik eşya çeşitlerini bir araya getirdik. Katkı sağlayan tüm üreticilere teşekkür ediyor, herkesi bu renkli pazara davet ediyoruz. Varlığımızı borçlu olduğumuz annelerimizin, anne adaylarının ve yaşamı aydınlatan tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN