Saygılı, CHP'nin 25 yılda tamamlayamadığı projelerle yüzleşmesi gerektiğini belirtirken, CHP'nin İzmir'in dört bir yanını sorunlu projelerle doldurduğunu ifade etti.

Yunanistan'ın Başkenti Atina'da 1 Mayıs Kutlamaları Yunanistan'ın Başkenti Atina'da 1 Mayıs Kutlamaları

"ESKİ HATALARIN YENİDEN TEKRARI"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yaptığı açıklamada, "İzmir’i 25 yıldır yöneten CHP, yeni dönemde de aynı hataları tekrarlayacak gibi görünüyor" dedi. Saygılı, CHP'nin projelerini tamamlayamadığını, sorunlarla boğuştuğunu ve İzmir'in gelişimine katkı sağlamadığını dile getirdi.

"İZMİR'İN SORUNLARI ARTIYOR"

Saygılı, "İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi önemli bir projenin tamamlanamaması, CHP'nin beceriksizliğini gösteriyor. CHP'nin sorumluluğunda olan kentsel dönüşüm projeleri ise hâlâ tamamlanamadı. Örnekköy'deki dönüşüm projesi gibi vaatlerin yerine getirilememesi, İzmir halkının geleceğini riske atıyor" şeklinde konuştu.

"CHP'NİN SAVUNMASIZ TUTUMU"

AK Parti İzmir İl Başkanı, CHP'nin sorunlu projelerle ilgili savunma yapmadığını, hatta kentsel dönüşüm yetkisini devraldıkları İZBETON gibi kurumları kapatmalarının çelişkili bir durum olduğunu vurguladı. Saygılı, "CHP'nin yerel yönetimlerinin başarısızlığı, İzmir'in sorunlarını artırıyor ve gelişimini engelliyor" dedi.

"İZMİR'E YENİ PROJELER KAZANDIRACAĞIZ"

Başkan Saygılı, "İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi büyük projelerin tamamlanması için çalışmaya devam edeceğiz. İzmir'e yeni projeler kazandırmaya devam edeceğiz ve CHP'nin 25 yıllık hatalarını telafi edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Ekspres