AK Parti Gençlik Kolları, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlediği İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayan "Say Stop" yürüyüşünü İzmir'de gerçekleştirdi. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde başlayan yürüyüş, Buca Eğitim Fakültesi önünde son buldu.

Ak Parti Gazze (3)

Yürüyüş Detayları

Çok sayıda öğrencinin katıldığı yürüyüşte, öğrenciler İngilizce ve Türkçe pankartlar taşıyarak "Kudüs Özgür Değilse Dünya Tutsaktır", "Filistin Davasında Gazze’ye, Kudüs’e ÜniAK’dan bin selam olsun", "Bebekler Ölmesin diye Boykottayız", "Kudüs için, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa için, Filistin için" gibi sloganlar attı.

Çiğli 19 Mayıs için pedal çevirdi Çiğli 19 Mayıs için pedal çevirdi

Ak Parti Gazze (2)

Basın Açıklaması

Yürüyüşün ardından üniversite öğrencisi Mehmet Burak Keskin tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Keskin, "Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız" diyerek İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadıklarını belirtti.

Ak Parti Gazze (5)

Protestonun Amacı

AK Parti İzmir Gençlik Kolları'nın düzenlediği "Say Stop" yürüyüşü, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını ve işgalini protesto etmek amacıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkat çekerek, Filistin halkının yanında olduklarını ve desteklerini gösterdiler.

Editör: Sedef Didem Ezme