North Carolina'da 3 yaşındaki Saylor Class, ailesine "odamda canavar gördüğümü" diye şikayet etti. Ailesi ilk başta şikayetleri ciddiye almadı, fakat Saylor ısrarla bir şeylerin olduğundan bahsedince, tavan arasını kontrol ettiler ve dehşetengiz bir manzarayla karşılaştılar: Saylor'un odasının tavan arası, 60.000'den fazla arının yuvası haline gelmişti!

Tiktok ve Spotify'a göre hangi Eurovision şarkısı kazandı? Tiktok ve Spotify'a göre hangi Eurovision şarkısı kazandı?

Saylor Class, Charlotte şehrinde bir çiftlik evinde yaşıyor. Birkaç ay önce ailesine odasında canavar gördüğünü söylemeye başladı. Ailesi ilk başta Saylor'un hayal gücünün ürünü olduğunu düşünerek şikayetlerini dikkate almadı. Anne Massis Class, "Hatta kızıma bir şişe su verdim ve canavarı gördüğünde ona bu suyu sıkmasını söyledim" diye hatırlıyor.
Fakat Saylor'un şikayetleri devam etti ve hatta daha da arttı. Bir gün Massis Class, tavan arası ve baca yakınında arı oğulu olduğunu fark etti. Bunun üzerine ailenin endişesi arttı ve bir arıcıyı çağırdılar.
Şikayetler Sonrası Gelen Arıcı Sorunu Çözdü
Arıcı, Saylor'un odasının tavanını termal bir kamerayla taradığında şoke edici bir görüntüyle karşılaştı: Tavan arasında on binlerce arı yuvalanmıştı! Arıcı, tavan arasının bu kadar derinine arıların indiğini ilk defa gördüğünü söyledi.
Arıcıların dışarı çıkması için tavan arası havalandırmasının yanından bir delik açıldı. 55-65 bin kadar arı ve 45 kilogramlık bal peteği, tavan arasından çıkarıldı. Massis Class, arıların evden çıkışına ilişkin görüntünün korku filmlerini andırdığını ifade etti.
Arıcıların tahminlerine göre, arılar tavan arasında 8 ayı aşkın süredir yuvalanmıştı. Bu süre zarfında arılar evin elektrik kablolarına da zarar verdi.

Editör: Sude Kula