Koç Burcu ; Ani maddi gelişmeler hala kapınızı çalabilir. Maddi kaynakları değerlendirme ve yönetmede iyi gidiyorsunuz. Bu azminizle devam etmelisiniz.

Boğa Burcu ; Sevdiğinizi ve sevildiğinizi hissediyorsunuz. Bakım yapmak estetik işlemler için uygun bir gün. Saç rengi değişimine gidebilirsiniz.

İkizler Burcu ; Sustuklarını söyleme zamanınız gelmiş. Kafanızın içindeki düşünceler artık kelimelere dökülmeyi bekliyor. Karşı tarafı kırmadan konuşup, uzlaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu ; Yeni dostluklar edinmeye çalışabilirsiniz. Bunlar kalıcı da olabilir. Ailenizle birlikte yeni planlar sizi bekliyor. Ev tadilat dekorasyon yenilemeleri gündemde.

Aslan Burcu ; Hedeflerine odaklanmış hızlı adımlarla ilerliyorsunuz. Kibirden ve egodan uzak dur başarı seninle hırsına yenik düşmemelisin.

Başak Burcu ; Dava hukuk konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler söz konusu. Ayrıca evrak işlerinize ve sağlık problemlerinize dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu ; İletişim kurmak istediğiniz kişilerle ya da kurumlarla iletişim kurmak için bugun doğru zaman. Daha fazla uzatmaya ve bekletmeye gerek yok. Harekete geçin.

Akrep Burcu ; Ortaklardan kazançlarınız ya da eşinizin kazancında ani hızlı para akışları söz konusu olabilir. Yatırım yapmak içinde harika zamanlama iyi değerlendirin.

Yay Burcu ; Omuzlarınızdaki yükler azalıyor. Hafifleme zamanına yaklaşıyorsunuz. Günlük işlerinizin planlarını doğru yapmalısınız. Şans sizden yana doğru değerlendirmelisiniz.

Oğlak Burcu ; Ticari seyahatleriniz olabilir. Sözleşme başlatabilir ya da sonlandırabilirsiniz. Yakın çevrenize dikkat edin. Sizin hakkınızda farklı düşünüyor olabilir.

Kova Burcu ; Kendiniz ve aileniz arasında kalabilir. Seçim yapmaya zorlanabilirsiniz. Biraz gerginlikler olabilir. Baş ağrılarınız artabilir. Sakin kalmak bol su tüketmek size iyi gelecektir.

Balık Burcu ; Çocuklarınızın hassas olduğu bir dönem olabilir onlarla iletişime geçmenin tam da vakti. Ayrıca ikili ilişkiler içinde aynı durum geçerli açık iletişimden korkmayın.